2016. feb 17.

A mi miértünk

írta: SikeresEgyensuly
A mi miértünk

Sokan kérdezhetitek magatokban amikor hozzánk tévedtek, hogy mégis kik vagyunk mi, mit is csinálunk. Ahogy az előző bejegyzésben is utaltam rá, a Siker és Egyensúly már a délutánra született. Arra, hogy adjon és értéket teremtsen, arra, hogy megmutassa az embereknek, hogy hogyan lehet egy sokkal minőségibb életet élni. Mi ebben hiszünk rendíthetetlenül. Úgy gondolom, hogy már tényleg a csapból is az önfejlesztés, a motiváció, és a személyiségfejlődés folyik, amik persze fontos és elengedhetetlen dolgok a sikerhez, tehát ezekkel nálunk is fogtok találkozni. Annyi helyről olvasom és hallom, hogy a vonzás törvénye sokaknál nem működik, van aki megkérdőjelezi a működését, aztán egy kis adagot mégis kap belőle, ami miatt a szikra ismét felragyog a szemében, de a nagy, az igazi nagy eredmények nem jönnek. Persze ezért nem lehet okolni senkit, hiszen annyi könyv és hanganyag van már a témában, hogy az emberek csak falják őket, mert ha az egyik nem működik, majd talán a következő, és ha véletlen az sem, akkor az az utáni majd fog, és így tovább..

A legegyszerűbb egy példával szemléltetni: csinálsz egy tökéletes süteményt, tényleg tökéleteset. Minden alapanyagot és a szükséges mennyiségét, a szükséges sütési időt, a hőfokot, gyakorlatilag tényleg mindent leírtál. Tudod, hogy ha ezek alapján csinálja valaki ezt a tökéletes süteményt, az ugyanilyen lesz. De mi történik abban az esetben, ha valaki csak egyetlenegy dolgot megváltoztat a szükséges mennyiségeken? Gondolj csak bele, ha beletesz egy plusz alapanyagot., vagy 30 perccel tovább a sütőben hagyja. Kétlem, hogy a végeredmény ugyanolyan kecsegtető lenne, mint az eredeti recept. Ugyanez a helyzet a sikernél is. Ha a benned lévő "alapanyagok" nincsenek rendben, vagy nem megfelelőek a körülmények a siker elkészítésére, a legnagyobb valószínűséggel sajnos kudarc lesz a vége.

Pontosan ezért alapultunk meg. Olyan lehetőséget hozunk fel Neked, amivel még itthon nem találkozhattál. Nekünk elsődleges feladatunk, hogy Te sikeres legyél, és mindezt csak úgy tudjuk létrehozni, ha a benned lévő alapanyagok és szükséges körülmények egyensúlyban vannak, és mi ezeknek a megteremtésére szerződtünk. Természetesen nálunk a főszereplő Te vagy, de mi soha nem akarhatjuk jobban a sikeredet mint Te magad. Pontosan ezért a szolgáltatásaink úgy vannak kialakítva, hogy az Téged valóban segíteni tudjon, innen a szlogenünk is: "Mi vagyunk az iránytű, a sikered a cél". Válaszolva a főcímre, a mi miértünk Te vagy! A Siker és Egyensúly márka, ami itthon a legélhetőbb és legminőségibb szolgáltatásokat nyújtja. Azt kívánom, hogy találkozzunk mihamarabb, mi már nagyon izgatottak vagyunk! Csodás estét Nektek!

Szólj hozzá