2016. feb 20.

3 lehetőséget kínálunk a sikerre

írta: SikeresEgyensuly
3 lehetőséget kínálunk a sikerre

Ismét egy gyönyörű napra ébredtünk, a nap megörvendeztet minket meleg sugaraival, mi pedig titeket a siker három lehetőségével. Sokan kérdeztétek, hogy mégis miről szól a Siker és Egyensúly, mit csinálunk, és mit kínálunk nektek. A cég alapötlete már régen megjelent a gondolatainkban, akkor még más néven, és felnőttoktatással és a pozitív gondolkozásmód rejtelmeivel foglalkozott. Panaszra nem lehetett okunk, mert egy friss vállalkozás volt, és nagy érdeklődés övezte, viszont valami miatt nem éreztük magunkat egésznek tőle. Úgy éreztük valami hiányzik, mert olyan dolgokról volt szó az oktatások keretein belül, amiről rengeteg tréner beszél ma Magyarországon, és nem szeretnénk sokadik előadók lenni egy olyan sorban, ami csak a általánosságokat ismétli az embereknek. Természetesen emellett azt is láttuk, hogy ezek elengedhetetlen dolgok, csak valamivel ki kell egészíteni. Valamivel, ami értéket teremt az embereknek, valami ami belülről jövően változtatja meg a nézeteiket, amit játszva, könnyedén tudnak beépíteni az életükbe. 

Mindenképpen fontos szem előtt tartani, hogy a világ az elmúlt 20 évben rengeteget változott. Az, ami 20 éve még igaz volt és működő, ma már nem az.  Ha valaki a régi gondolkozásmód szerint szeretne érvényesülni, az kudarcra van ítélve. A legnagyobb változást a világ a mostani szülőktől követeli, mert felelősséggel kell lenniük a saját életükért, és olyan gondolkozást kell átadniuk a gyermekeiknek, amikkel az életük nyugodt, kiegyensúlyozott és boldog lesz. Ehhez persze rengeteg dolgot kell elsajátítani: célkitűzés, célalkotás, tervezés, gondolkozásmód és még sorolhatnám. Már hallom is a kérdéseket, hogy ha ezeket elsajátítják a szülők és gyermekek, akkor működni fog? A válaszom egy határozott nem. Sajnos nem elég a világból felvenni azokat a csillogó köveket, amik jól mutatnak, mert az csak a felszín. Ha igazi változást akarunk elérni, ahhoz belülről kell indulni. Ezt nyújtja a Siker és Egyensúly. Magyarországon egyedülálló sablonnal rendelkezünk, hogy a fiatalok (14-22) és felnőttek (23-50) ne csak egy átmeneti változást tapasztaljanak magukon, hanem a változás egy életre, belülről jövően kitartson. Fiatal vagy? Itt az idő, hogy a jövődhöz szükséges tudást elsajátítsd! Szülő vagy? Itt az ideje, hogy változtass a saját életeden, és felelősséggel gondolj a gyermekedre! Ha a fent látott korosztályok bármelyikébe beletartozol, olvass tovább, mert az életed most szólt, hogy itt az időd a változásra (tudod, nincsenek véletlenek) !

2016. nyarán indul a SikerTábor! Igen, megcsináltuk! 3 csomagot kínálunk, szigorúan csak azoknak, akik készen állnak a sikerre! Gyere el, és változtasd meg az életed! 

Induló csomag: 3 nap, kifejezetten igényes helyen ebéddel együtt, ahol megtanítunk egy gondolkozásmód alapjaira, megmutatjuk a céljaid felé vezető irányt, a belülről jövő változás útját, elsajátíthatod a valódi tervezés alapjait, természetesen mindezeket fergeteges hangulatban és csapatban!

Tudatos csomag: 5 nap, kifejezetten igényes környezetben ebéddel együtt, ahol elsajátítod azt a gondolkozásmódot, ami eddig minden használóját sikerre vitte, megtaláljuk Veled a valódi céljaid, felépítjük az énképed, és ezzel az ötödik nap végére 180°-ot változol és máshogy nézel magadra és a világra, megtervezzük az előtted álló siker éveit, három olyan vállalkozótól és/vagy sportolótól tanulhatsz akik tudják milyen a nulláról felépíteni egy életet, és részt vehetsz egy fergeteges SikerTábor csapatépítőn!

Olimpikon csomag: 5 nap, exkluzív környezetben ott alvással és ellátással együtt, ahol elsajátítod azt a gondolkozásmódot, ami eddig minden használóját sikerre vitte, megtaláljuk Veled a valódi céljaid, felépítjük az énképed és az önbecsülésed, így az ötödik nap végére 180°-ot változol és máshogy nézel magadra és a világra, megtervezzük az előtted álló siker éveit, öt olyan vállalkozótól és/vagy sportolótól tanulhatsz akik tudják milyen a nulláról felépíteni egy életet, minden este SikerTábor csapatépítő változatos és bombajó programokkal!

Ne felejtsétek el: a világ legnagyobb vállalata is egy ötletként született! Az vagy amit gondolsz, és azzá válsz ami körülvesz, és akikkel körülveszed magad! Pontos helyszínekkel és árakkal hétfőn jelentkezünk, addig is figyeljétek a blog-ot! Csodás estét Nektek!

 

Szólj hozzá